Gudang Informasi

Son Dakika Konya - 4xd7mq0f Glolm : Afad’ın verdiği bilgilere göre merkez üssü konya meram’da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son Dakika Konya - 4xd7mq0f Glolm : Afad’ın verdiği bilgilere göre merkez üssü konya meram’da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Son Dakika Konya - 4xd7mq0f Glolm : Afad’ın verdiği bilgilere göre merkez üssü konya meram’da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afad'ın verdiği bilgilere göre merkez üssü konya meram'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 16 hours ago · son dakika haberine göre; En son konya haberleri anında burada. Şu ana kadar bölgeden herhangi bir olumsuz haber gelmezken, depremin. Afad'ın verilerine göre konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afad, konya'daki deprem sonrası 3 metruk binada hasar olduğu bilgisi alınmış olup ekiplerimiz bölgeye sevk edilmiştir. Son Dakika Konya Daki Saldiri Olayinda 10 Gozalti Son Dakika Haberleri
Son Dakika Konya Daki Saldiri Olayinda 10 Gozalti Son Dakika Haberleri from im.haberturk.com
Konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem yaşandı. 15 hours ago · son dakika: Afad, konya'daki deprem sonrası 3 metruk binada hasar olduğu bilgisi alınmış olup ekiplerimiz bölgeye sevk edilmiştir. Afad'ın verdiği bilgilere göre merkez üssü konya meram'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 15 hours ago · son dakika haberi. Jul 13, 2021 · konya son dakika haberleri konya son dakika konya haberleri. Afad'ın verilerine göre konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Şiddetli sarsıntının çevre il ve ilçelerden de hissedildiği öğrenilirken bölgede şu an için herhangi bir olumsuzluğa da rastlamadığı açıklandı.

Afad'ın verilerine göre konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

15 hours ago · son dakika haberi. Afad, konya'daki deprem sonrası 3 metruk binada hasar olduğu bilgisi alınmış olup ekiplerimiz bölgeye sevk edilmiştir. Edinilen son dakika gelişmesine göre konya'da bir kişi, apartmanın önüne park ettiği otomobilinin çizilmesi üzerine. Şiddetli sarsıntının çevre il ve ilçelerden de hissedildiği öğrenilirken bölgede şu an için herhangi bir olumsuzluğa da rastlamadığı açıklandı. Afad'ın verilerine göre konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 16 hours ago · son dakika haberine göre; Şu ana kadar bölgeden herhangi bir olumsuz haber gelmezken, depremin. Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre; Afad'ın verdiği bilgilere göre merkez üssü konya meram'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 10.61 kilometre derinliğinde gerçekleşti. 16 hours ago · son dakika haberleri. En son konya haberleri anında burada. Konya meram'da saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Konya'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 15 hours ago · son dakika haberi. Konya meram'da saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 16 hours ago · son dakika haberine göre; Arabam çizildi, niye bakmadın tartışmasında kapıcı bıçaklanarak öldürüldü.

Deprem yerin 10.61 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Son Dakika Haber Konya Da Iki Ayri Trafik Kazasi 3 Yarali Son Dakika
Son Dakika Haber Konya Da Iki Ayri Trafik Kazasi 3 Yarali Son Dakika from foto.sondakika.com
Konya'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 16 hours ago · son dakika haberleri. Afad'ın verilerine göre konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'ın verdiği bilgilere göre merkez üssü konya meram'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 10.61 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre; 15 hours ago · son dakika haberi. En son konya haberleri anında burada.

Şiddetli sarsıntının çevre il ve ilçelerden de hissedildiği öğrenilirken bölgede şu an için herhangi bir olumsuzluğa da rastlamadığı açıklandı.

Edinilen son dakika gelişmesine göre konya'da bir kişi, apartmanın önüne park ettiği otomobilinin çizilmesi üzerine. En son konya haberleri anında burada. Jul 13, 2021 · konya son dakika haberleri konya son dakika konya haberleri. Afad'ın verilerine göre konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Konya'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 15 hours ago · son dakika: Şu ana kadar bölgeden herhangi bir olumsuz haber gelmezken, depremin. Afad, konya'daki deprem sonrası 3 metruk binada hasar olduğu bilgisi alınmış olup ekiplerimiz bölgeye sevk edilmiştir. 16 hours ago · son dakika haberine göre; Konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem yaşandı. Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre; 16 hours ago · son dakika haberleri. Afad'ın verdiği bilgilere göre merkez üssü konya meram'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Jul 13, 2021 · konya son dakika haberleri konya son dakika konya haberleri. Afad'ın verdiği bilgilere göre merkez üssü konya meram'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Arabam çizildi, niye bakmadın tartışmasında kapıcı bıçaklanarak öldürüldü. Konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem yaşandı. Son dakika konya haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

15 hours ago · son dakika haberi. Son Dakika Konya Da 7 Kisinin Olduruldugu Katliamla Ilgili Onemli Gelisme 10 Kisi Tutuklandi Son Dakika Haberler
Son Dakika Konya Da 7 Kisinin Olduruldugu Katliamla Ilgili Onemli Gelisme 10 Kisi Tutuklandi Son Dakika Haberler from iasbh.tmgrup.com.tr
Son dakika konya haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Afad'ın verilerine göre konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Jul 13, 2021 · konya son dakika haberleri konya son dakika konya haberleri. Deprem yerin 10.61 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Şu ana kadar bölgeden herhangi bir olumsuz haber gelmezken, depremin. 16 hours ago · son dakika haberleri. Afad, konya'daki deprem sonrası 3 metruk binada hasar olduğu bilgisi alınmış olup ekiplerimiz bölgeye sevk edilmiştir. Şiddetli sarsıntının çevre il ve ilçelerden de hissedildiği öğrenilirken bölgede şu an için herhangi bir olumsuzluğa da rastlamadığı açıklandı.

16 hours ago · son dakika haberine göre;

15 hours ago · son dakika: Şu ana kadar bölgeden herhangi bir olumsuz haber gelmezken, depremin. Afad'ın verdiği bilgilere göre merkez üssü konya meram'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konya'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre; Afad, konya'daki deprem sonrası 3 metruk binada hasar olduğu bilgisi alınmış olup ekiplerimiz bölgeye sevk edilmiştir. Son dakika konya haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Konya meram'da saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Jul 13, 2021 · konya son dakika haberleri konya son dakika konya haberleri. 16 hours ago · son dakika haberleri. Şiddetli sarsıntının çevre il ve ilçelerden de hissedildiği öğrenilirken bölgede şu an için herhangi bir olumsuzluğa da rastlamadığı açıklandı. Edinilen son dakika gelişmesine göre konya'da bir kişi, apartmanın önüne park ettiği otomobilinin çizilmesi üzerine. En son konya haberleri anında burada.

Son Dakika Konya - 4xd7mq0f Glolm : Afad'ın verdiği bilgilere göre merkez üssü konya meram'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.. Deprem yerin 10.61 kilometre derinliğinde gerçekleşti. 15 hours ago · son dakika: En son konya haberleri anında burada. Konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem yaşandı. Arabam çizildi, niye bakmadın tartışmasında kapıcı bıçaklanarak öldürüldü.

Advertisement